Haveservice

Haveservice i Skive, Thisted og Nykøbing Mors

Få hjælp til din have eller din gård. Oles Multiservice tager ansvaret for at holde dine udendørsområder. På den måde vil din have altid stå klar til brug. Jeg er uddannet anlægsgartner, og kan sørge for pasning og pleje af alt det grønne i din have. Jeg tilbyder haveservice året rundt, og særligt foråret kan være et godt tidspunkt at investere tid og energi i haven – det vil nemlig give pote i hele sommerperioden, når haven står smuk og frodig. Jeg håndterer en bred vifte af opgaver i haver og andre udendørsarealer og du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for hjælp til en specialopgave. Alle opgaver udføres grundigt og professionelt.

Hvorfor vælge mig?

Mit fokus ligger på at levere pålidelig service til overkommelige priser, så du kan nyde en velplejet have uden at bekymre dig om de små detaljer. Hvis du har brug for regelmæssig vedligeholdelse, herunder hækklipning og græsslåning, er jeg her for at sikre, at din udendørs plads altid ser præsentabel ud. Jeg har en stor viden om planter, buske, stauder og træer, og kan hjælpe dig med at indrette din have, nøjagtig som den du drømmer om.

Hvilke opgaver udfører jeg?

Udover at tilbyde tjenester som udgravning til bede/køkkenhave eller højbede, står jeg også til rådighed for opgaver som fjernelse af haveaffald og andre mindre opgaver, der bidrager til at forbedre din have eller gårdareal. Jeg tilpasser mine tjenester efter dine behov og skaber skræddersyede løsninger, der passer til dit budget. Jeg plejer din have eller planter nye træer, hække, buske og planter – og hjælper dig med at indrette din have helt efter dine ønsker og behov.

Få en gratis inspektion af og et uforpligtende tilbud

For en gratis og uforpligtende konsultation eller for at aftale en besigtigelse af din have, er du velkommen til at kontakte mig. Lad Oles Multiservice tage sig af de praktiske opgaver, så du kan nyde et velholdt udendørs område uden besvær. Jeg ser frem til at høre fra dig.